kastelein-header-sfeer-alpina.jpg

Een fiets maar zeker ook uw e-bike heeft net als een auto ook onderhoud nodig. Hij moet wel eens gesmeerd worden, remblokjes vervangen, spaken spannen ect. Veel zaken kunt u zelf doen maar als u hier geen tijd of geen zin in heeft, of de klus is gewoon erg specialistisch dan kunt u altijd een beroep op ons doen. In onze goed uitgeruste werkplaats werken uitsluitend vakkundige monteurs die u fiets of e-bike graag weer in voor u in topconditie willen brengen en/of houden. Wij zijn voorzien van een ruim aantal GRATIS leenfietsen en e-bikes dus als u vooraf even een afspraak maakt en dan aangeeft dat u graag gebruik wilt maken van een leenfiets dan zorgen wij dan er een klaar staat voor u.

Fietssleutel verloren? Eenvoudig zelf uw fietssleutel bestellen en online betalen de sleutel wordt dan bij u thuis bezorgd. Is uw fiets verzekerd vergeet dan niet uw rijwielhandel hiervan op de hoogte te stellen, zodat dit aangepast kan worden op uw polis. Klik hier om een sleutel te bestellen.

Bijna 100 jaar is Rijwielhandel Kastelein al een begrip in Hengelo en omgeving. Al bijna 100 jaar is onze winkel gevestigd op hetzelfde adres aan de Enschedesestraat 214 in Hengelo. Wij (Jan en Agnes) zijn de derde generatie en doen ons werk nog steeds met heel veel plezier en inzet. Natuurlijk doen wij dit samen met een fijn team medewerkers. In onze winkel hebben wij een uitgebreide collectie fietsen, e-bikes en kinderfietsen. Daarnaast hebben wij altijd een ruime keus in fietstassen, fietszitjes, fietshelmen en veel accessoires voor onderhoud van uw fiets.

Kunt u via uw werkgever mee doen aan een fietsplan komt u dan ook eens bij ons langs en laat u uitgebreid informeren wat de mogelijkheden zijn. Wilt u een fiets leasen ook daar kunnen wij u alles over vertellen. Loop gewoon bij ons binnen, de koffie staat altijd klaar. Maakt u liever een afspraak hiervoor, neem contact met ons op en dan plannen we een afspraak voor u in.

Wilt u bij een nieuwe of gebruikte fiets een fietsverzekering afsluiten dan regelen wij alles van A tot Z voor u. Er is een mogelijkheid voor een verzekering met een looptijd van 10 jaar waarbij u zelfs in het 5e jaar nog 100% vergoeding krijgt bij diefstal van uw fiets. 

In de maand december verkopen wij ook al tientallen jaren lang vuurwerk, een geheel andere branche maar ook erg leuk om te doen. Vanaf half november staat onze vuurwerk collectie online op www.rijwielhandelkastelein.nl