kastelein-header-sfeer-alpina.jpg

Een fiets heeft net als een auto ook onderhoud nodig. Hij moet wel eens gesmeerd worden,remblokjes vervangen,spaken die knappen of bijgesteld moeten worden ect.

Veel zaken kunt u zelf doen maar als u hier geen tijd of geen zin in heeft, of de klus is gewoon erg specialistisch dan kunt u altijd een beroep op ons doen.

In onze goed uitgeruste werkplaats werken uitsluitend vakkundige monteurs die u fiets graag weer in voor u in topconditie willen brengen en/of houden.

Wij zijn voorzien van een ruim aantal GRATIS leenfietsen dus als u vooraf even een afspraak met ons maakt zorgen wij dat er een leenfiets voor u klaar staat als u uw fiets brengt.

Fietssleutel verloren......? Eenvoudig zelf uw fietssleutel bij bestellen en online betalen de sleutel wordt dan bij u thuis bezorgd. Is uw fiets verzekerd vergeet dan niet uw verzekeringsmaatschappij hiervan op de hoogte te stellen. Klik hier om een sleutel te bestellen.

Sinds 1925 is Rijwielhandel Kastelein al een begrip in Hengelo en omgeving. Al meer dan 90 jaar is de winkel gevestigd aan de Enschedesestraat 214 in Hengelo. Wij ( Jan en Agnes Schutten) zijn de derde generatie die de zaak hebben overgenomen. In onze winkel zijn fietsverkoop en fietsreparatie de hoofdmoot. Wij zijn dealer van de merken Batavus, QWIC, Sparta, Loekie, Alpina en Cortina. Daarnaast hebben wij een uitgebreide collectie tassen, regenkleding, kinderhelmen, fietszitjes etc.etc.In onze werkplaats werken uitsluitend gediplomeerde medewerkers. Brengt u uw fiets ter reparatie dan zorgen wij dat er een GRATIS leenfiets voor uw klaar staat (...maak even een afspraak). Koopt u een nieuwe fiets dan geven wij de afleverbeurt en een eerste servicebeurt er geheel gratis bij , ook krijgt u nog een waardebon waarbij u een volgende servicebeurt voor een aantrekkelijke prijs kunt laten doen.Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte elektrische fiets dan bent u bij ons ook aan het goede adres. Wij voorzien 2de hands elektrische fietsen van een nieuwe accu, dus 2 jaar fabrieksgarantie op de accu. Laat u door ons uitgebreid informeren over de mogelijkheden zodat u zeker weet dat u voor de juiste fiets kiest. Ook bieden wij u de mogelijkheid om verschillende modellen elektrische fietsen geheel vrijblijvend uit te proberen. En bent u al in het bezit van een elektrische fiets maar moet deze voor controle of reparatie ook dan zorgen wij dat er voor u een GRATIS elektrische leenfiets klaar staat. Maakt u hiervoor eerst even een afspraak.Ook hebben wij altijd een uitgebreide keus in goede occasions. Deze fietsen zijn voorzien van 6 maanden BOVAG garantie.Mag u via uw werkgever mee doen aan een fietsplan komt u dan ook eens bij ons langs en laat u uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden.

 Ook het leasen van een fiets is bij ons mogelijk.

Wilt u bij een nieuwe of gebruikte fiets een fietsverzekering afsluiten dan regelen wij alles van A tot Z voor u. Er is een mogelijkheid voor een 5 jaar verzekering waarbij u zelfs in het 5e jaar nog 100% vergoeding krijgt bij diefstal van uw fiets.In de maand december verkopen wij ook al tientallen jaren lang vuurwerk, een geheel andere branche maar ook erg leuk om te doen. Vanaf half november staat onze vuurwerk collectie online op www.rijwielhandelkastelein.nl