kastelein-header-sfeer-alpina.jpg

Bijna 100 jaar is Rijwielhandel Kastelein al een begrip in Hengelo en omgeving. Al bijna 100 jaar is onze winkel gevestigd op hetzelfde adres aan de Enschedesestraat 214 in Hengelo. Wij (Jan en Agnes) zijn de derde generatie en doen ons werk nog steeds met heel veel plezier en inzet. Natuurlijk doen wij dit samen met een fijn team medewerkers. In onze winkel hebben wij een uitgebreide collectie fietsen, e-bikes en kinderfietsen. Daarnaast hebben wij altijd een ruime keus in fietstassen, fietszitjes, fietshelmen en veel accessoires voor onderhoud van uw fiets.

Kunt u via uw werkgever mee doen aan een fietsplan komt u dan ook eens bij ons langs en laat u uitgebreid informeren wat de mogelijkheden zijn. Wilt u een fiets leasen ook daar kunnen wij u alles over vertellen. Loop gewoon bij ons binnen, de koffie staat altijd klaar. Maakt u liever een afspraak hiervoor, neem contact met ons op en dan plannen we een afspraak voor u in.

Wilt u bij een nieuwe of gebruikte fiets een fietsverzekering afsluiten dan regelen wij alles van A tot Z voor u. Er is een mogelijkheid voor een verzekering met een looptijd van 10 jaar waarbij u zelfs in het 5e jaar nog 100% vergoeding krijgt bij diefstal van uw fiets. 

In de maand december verkopen wij ook al tientallen jaren lang vuurwerk, een geheel andere branche maar ook erg leuk om te doen. Vanaf half november staat onze vuurwerk collectie online op www.rijwielhandelkastelein.nl